luni, 29 iunie 2015

Cu Vodafone si BuzzStore inainte la distractie

Pe BuzzStore ii stiam mai demult...cu Vodafone am o relatie stabila de vreo 12 ani...si uite ce bine s-a nimerit ca m-au ales sa testez un telefon superb, Samsung Galaxy Core Prime, internetul 4G si aplicatiile lor Zonga, SeeNow, Vremea, Cinemagia si Myvodafone. Era o cutiuta plina de bunatati care arata asa:
Mai intai despre telefon. E un smartphone nici prea mic, nici prea mare, numai potrivit cu mana mea! nu radeti, dar am mana mica si am reusit sa scap pe jos un smartphone prea mare pentru mana mea si sa-i fac praf ecranul..vorba aia: ce-i prea mult, strica!...Samsung Galaxy Core Prime se misca repede, e intuitiv , face poze frumoase si imi place, place, place....
Vi-l prezint cu mare drag
M-am obisnuit foarte repede cu el si a devenit telefonul meu preferat.
Am trecut apoi la testat aplicatiile...

Cateodata ma pocneste asa o pofta sa ascult fix melodia ACEEA...si uite ca nu e pe nici un post de radio si am uitat s-o copiez pe stickul masinii...ufff....Zonga e exact ce-mi trebuia...caut repede, play si gata...distractia e la cote maxime...fi-miu e un pic carcotas ca nu i-am gasit Cioara de la Cutiuta muzicala, dar sunt sigura ca va aparea cat de curand..

O data ce am descoperit Zonga, ne-a venit pofta de mai mult...si am trecut la nivelul urmator: SeeNow...eeee, asta e altceva...desene animate clasice, filme multe si bune, emisiuni TV, timp sa ai sa le vezi pe toate..in seara asta ne uitam la Pisicile Aristocrate sa vada si el de unde anume am botezat noi pisoiul tarcat din dotare Berlioz.. tati e foarte fericit ca mai vede si el ceva sport/meciuri...
Aplicatia Vremea o verific in fiecare dimineata ca sa stiu cum ma imbrac si ma ajuta enorm..oi fi avand eu masina, dar daca ma prinde ploaia in sandale de piele intoarsa, tot nu-i bine...

La Cinemagia ne uitam sa vedem ce filme mai sunt pe la TV, ca la cele de la cinema putem doar sa visam vreo cativa ani de acum incolo, pana Mihu mic nu va mai fi chiar atat de mic...asa ca tot la SeeNow ajungem daca e cazul..

Ei, dar pachetul nostru nu a avut doar telefonul...a mai venit si cu 3 vouchere de cate 2 luni gratuit pentru Zonga si 2 pentru SeeNow..unul pentru Zonga e deja arvnit de o prietena buna, care de-abia asteapta sa-l primeasca, asa ca mai am doua de Zonga si doua de SeeNow..doritori?
De asemenea, Vodafone ne-a facut cadou si un voucher de 80 lei cu care se poate achizitiona un smartphone la abonament pe 2 ani. Ne gandim cui sa-l facem cadou sau daca sa-l pastram si sa mai facem un abonament..

Mihu, in schimb, a fost cel mai incantat de brelocul de chei care e rosu, rotund si nemaipomenit de bun de molfait cand te dor gingiile din cauza de eruptie dentara.

Una peste alta, toata familia e multumita, testarea e in toi si nemaipomenit de distractiva.

Petru toti ceilalti buzzeri, testare placuta va urez!

Later edit: la prima vedere ne-a placut, dupa testat ne-am indragostit...telefonul super frumos si rapid, netul impecabil, aplicatiile bune...nu prea stiu sa va dau date tehnice, ca deh! sunt contabil, dar sunt sigura ca le gasiti pe internet pe toate...aplicatiile merg super usor si iti arata tot ce ai nevoie...eu una voi merge inainte cu SeeNow ca prea e bine cu filmul acolo, portabil, mai speli un vas, mai invarti intr-o mancare, cu un ochi in telefon...pentru mine e ideal..multumesc #VodafoneRomania si #Buzzstore ca mi-at dat ocazia sa testez acest telefon, internetul 4G si aplicatiile!